Zuid-Engeland 3/7

Deze reis is volgeboekt.

Als u van tuinen houdt, houdt u van Engeland. Hier vindt u namelijk kastelen met de mooiste tuinen. Maar ook op agrarisch gebied (schapen, rundvee, akkerbouw) en natuurschoon (bergen, kliffen, parken) valt er genoeg te beleven. Wij hebben een 6-daagse reis samengesteld waarin u een indruk krijgt van de melkveehouderij. Maar ook de Britse cultuur en het prachtige landschap zullen niet ontbreken. We reizen naar het zuidwesten van Engeland, namelijk Cornwall. Het concept programma is hieronder weergegeven.

Vertrekdatum: 03/07/2023
Aantal dagen: 6
Soort: Busreis
Prijs: €980*

Voorlopig programma

Maandag 3 juli
Vanmorgen vertrekken we vroeg vanaf opstapplaatsen naar Calais en maken de oversteek naar Dover. Vanmiddag bezoeken we al een bedrijf. We overnachten ten zuiden van Londen.

Dinsdag 4 juli
Vandaag reizen we in westelijke richting en zien een bedrijf waar de varkens buiten worden gehouden. Rond de middag bezoeken een veemarkt. We reizen verder naar het westen en overnachten in deze omgeving.

Woensdag 5 juli
Hier bezoeken we Abbotsbury Gardens en Swannery. We gaan verder naar het westen en bezoeken een bedrijf. Overnachten bij Exeter.

Donderdag 6 juli
We rijden een stukje door het Dartmoor National Park. We reizen in Cornwall naar Land’s End. Dit is het uiterste zuidwesten van Engeland. We genieten van de prachtige zuidkust van Engeland.

Dartmoor National Park

Vrijdag 7 juli
Vandaag reizen we terug richting London. We brengen een bezoek aan de hoofdstad. We overnachten opnieuw ten zuiden van London.

Zaterdag 8 juli
Vanmorgen kunnen we een bezoek brengen aan Canterbury. Rond de middag is de terugreis naar Calais gepland. Omstreeks 22.00 uur zijn we weer bij de opstapplaatsen.

Bij deze reis zijn inbegrepen:

  • vervoer per luxe touringcar
  • 5 overnachtingen
  • alle maaltijden
  • oversteek Calais – Dover v.v.
  • excursies zoals in het programma genoemd
  • reisleiding

*De reissom bedraagt per persoon € 980- bij 40- 48 deelnemers en € 1040,- bij 30 – 39 deelnemers (excl. verzekeringen).