Portugal & Spanje 3/9

Portugal is één van de meest zuidelijke EG-landen. Er heerst een aangenaam klimaat. Het noorden van Portugal en Spanje is vrij groen, door meer regenval. In Portugal vinden we veelal kleine bedrijven. In het noorden van Spanje treffen we prachtige steden als Salamanca en Santiago de Compostella. De streek Galicië is bekend vanwege prachtige steden en dorpen, waar volop restaurants te vinden zijn met heerlijke streekgerechten.

Vertrekdatum: 03/09/2018
Aantal dagen: 6
Soort: Vliegreis
Prijs: €920*

Voorlopig programma

Maandag 3 september
We vertrekken rond de middag voor een vlucht naar Porto. We bezoeken een paleis met tuinen langs de Douro en reizen een stukje het oosten voor een diner en overnachting.

Dinsdag 4 september
Na het ontbijt bezoeken we een plaatsje, waar we een boottocht op de Douro maken. Vanmiddag reizen we door naar Salamanca in Spanje. Hier verblijven we voor diner en overnachting.

Douro Rivier
Salamanca bij nacht

Woensdag 5 september
Vanmorgen bezoeken we een melkveebedrijf. Vanmiddag reizen we naar Lugo, een oude stad met een Romeinse muur.

Galicische koeien

Donderdag 6 september
Vandaag reizen we en stukje verder naar het westen en bezoeken A Coruña. Hier zien we o.a. het stadhuis, de haven en de oude vuurtoren. Diner en overnachting bij Santiago de Compostella.

Galicische kust

Vrijdag 7 september
Vandaag brengen we een bezoek aan Santiago de Compostella en reizen terug naar Portugal. Er zal een wijnbedrijf worden bezocht. Diner en overnachting in de omgeving van Braga.

Santiago de Compestella

Zaterdag 8 september
Vanmorgen maken we een rondrit door de stad Porto. Tegen de avond vertrekken we naar de luchthaven van Porto voor onze terugvlucht naar Amsterdam.

Porto

Route

Bij deze reis zijn ingrepen:

  • vliegtickets naar Porto v.v.
  • vervoer per luxe touringcar
  • alle maaltijden en overnachtingen (op basis van 2-p.kamer)
  • excursies zoals genoemd
  • reisleiding

* De reissom bedraagt per persoon € 920,- bij 40 – 48 deelnemers en € 980,- bij 30 – 39 deelnemers en € 1040,- pp bij 24 – 29 deelnemers.